zaterdag 15 oktober 2011

Katja Retsin binnenkort in 'Voor de Show': het nieuwe mediamagazine van vtm

 
Katja Retsin binnenkort in 'Voor de Show': het nieuwe mediamagazine van vtm.
Vanaf 24 oktober presenteren Dina Tersago, Katja Retsin en Bram Van Deputte afwisselend 'Voor de Show', het nieuwe mediamagazine dat elke weekdag voor Het Nieuws van 19u00 wordt uitgezonden, met een herhaling laatavond en de volgende weekdag om 12.15 uur.
'Voor de Show' met Katja Retsin houdt de vinger aan de pols in de wereld van de film, televisie, muziek, theater, mode en events. In binnen- en buitenland. Voor en achter de schermen. Het programma focust op actualiteit en positief nieuws over het professionele leven en projecten van de sterren van bij ons en van de internationale vedetten. Medianieuws waarin authenticiteit en een gezonde dosis zelfrelativering centraal staan.
Het medianieuws wordt op verschillende manieren geserveerd. In elke uitzending zitten er een drietal uitgebreide reportages, met daartussen kortnieuws, zowel uit binnen- als buitenland.
Elke dag stuurt 'Voor de Show' een bekende reporter naar een event, concert, opname, voorstelling of een interview. Onder meer Staf Coppens, Mathias Coppens, Kris Wauters, Sean D’hondt, Tess Goossens, Dieter Coppens en Evi Hanssen zullen 'Voor de Show' op pad gaan en als dat nodig is in de studio hun verslag komen toelichten.
Geregeld worden er door Katja Retsin ook gasten uitgenodigd in de 'Voor de Show'-studio voor een babbel over hun nieuwste project of voor een akoestische live set. Als de studiogast niet kan langskomen omdat hij/zij een showbizzmoment beleeft, wordt er geïnterviewd via skype.
Het programma wordt dagelijks afgesloten met een andere rubriek. In 'Op de eerste rij' praten bekende en minder bekende Vlamingen over een première van het afgelopen weekend. In 'Die van ons' bladert het familielid van een bekende medemens door het fotoalbum en haalt herinneringen op, zonder evenwel de naam te zeggen. En in 'Over de grens' blijkt dat wereldberoemd in Vlaanderen een relatief begrip is.
Dina Tersago, Katja Retsin of Bram Van Deputte ontvangen de kijker elke dag vanuit de 'Voor de Show'-studio in Boortmeerbeek. Maar af en toe –wanneer de actualiteit het vraagt- breken ze uit en presenteren ze het programma live vanop locatie.
'Voor de Show' wordt elke weekdag uitgezonden bij vtm, maar is ook te volgen via Facebook, http://www.facebook.com/voordeshow, Twitter (#voordeshow) en vtm.be.
'Voor de Show' met Katja Retsin, vanaf maandag 24 oktober elke werkdag om 18.25 uur, met een late herhaling en om 12.15 uur de volgende dag, op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten