dinsdag 4 december 2012

Afscheid Katja Retsin en verwelkomt Eva Daeleman als nieuwe xe9xe9nomroepster

Afscheid Katja Retsin en verwelkomt Eva Daeleman als nieuwe xe9xe9n omroepster.
Van De rode loper had Katja Retsin eerder al afscheid genomen. En met haar laatste omroepdag nam ze op dinsdag 26 juli 2011 helemaal afscheid van de VRT.
Katja Retsin stapt over naar VTM. 'Het was mij een genoegen u al die jaren door het programma-aanbod te loodsen', zei ze bij haar afscheid. 'Vanaf vrijdag word ik vervangen door Eva Daeleman. Ze zal het ongetwijfeld goed doen. Wij zullen elkaar elders nog wel zien. Hasta la vista, baby.'
Katja Retsin was jarenlang een vertrouwd gezicht op Exe9n, maar ze doet de deur van de VRT niet helemaal dicht. Ze is nu freelancer en wil met alle zenders kunnen praten. Voor VTM blikte ze al een reeks van The bachelor in. Dat programma wordt in het najaar uitgezonden.
Vrijdag is het zover! Dan verwelkomt Exe9n zijn nieuwe omroepster: Eva Daeleman. De ochtendmadam van MNM neemt dan de fakkel over van Katja Retsin. Voor haar is dinsdag 26 juli de laatste omroepdag bij de VRT. Katja Retsin koos dit voorjaar om haar exclusiviteitscontract met de VRT niet meer te verlengen.
Na 9 jaren neemt Katja Retsin dus definitief afscheid van Exe9n. Nadat ze in juni al werd uitgezwaaid in 'De Rode Loper', verwelkomt ze vandaag voor het laatst de kijkers als Exe9n-omroepster. Maar niet getreurd, Katja keert dit najaar terug op het scherm als presentatrice van het nieuwe vtm-programma 'The Bachelor'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten