woensdag 26 oktober 2011

Katja Retsin in eerste 'Voor de Show' live van op première 'Code 37 - de Film'

Katja Retsin in eerste 'Voor de Show' live van op première 'Code 37 - de Film'
Op maandag 24 oktober om 18.25 uur ging bij vtm het nieuwe mediamagazine 'Voor de Show' in première. Katja Retsin, Bram Van Deputte en Dina Tersago nemen afwisselend de presentatie voor hun rekening en houden de kijker elke weekdag op de hoogte van wat er gaande is in de wereld van de film, televisie, muziek, fashion... en events. In binnen- en buitenland. Voor en achter de schermen.
De eerste uitzending van 'Voor de Show' met Katja Retsin zal volledig in het teken staan van de feestelijke première van 'Code 37 - De Film', hét media-event van 24 oktober. In de Gentse Kinepolis stelt hoofdrolspeelster Veerle Baetens samen met haar collega-acteurs Michaël Pas, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver, Geert Van Rampelberg, Ben Segers, Carry Goossens, Maaike Neuville, e.a. de spannende bioscoopfilm voor aan bekend Vlaanderen.
Voor 'Voor de Show' is dit meer dan reden genoeg om voor de allereerste aflevering meteen op locatie én helemaal live te gaan. Katja Retsin, Bram en Dina zullen de eerste 'Voor de Show' ook uitzonderlijk samen presenteren. Katja Retsin bemant de nagelnieuwe mobiele studio, die wordt neergepoot temidden van het feestgedruis in de Gentse Kinepolis. Bram Van Deputte vat post op de rode loper, waar de bekende gasten hun opwachting maken, en Dina Tersago is in de 'Voor de Show'-studio in Boortmeerbeek te vinden.
Een half uur voor 'Code 37 - De Film' vertoond wordt aan de genodigden en de VIP's brengt 'Voor de Show' verslag uit over alles wat er bij dit filmfeest komt kijken. Zo ook een verslag van bekende reporter Staf Coppens, die naar de Gentse zedenrecherche is gegaan om er uit te vissen in hoeverre de fictie van de realiteit verschilt.
'Voor de Show' met Katja Retsin vanop de feestelijke première van 'Code 37 - De Film' wordt op maandag 24 oktober om 18.25 uur live uitgezonden bij vtm. Het programma zal ook simultaan op groot scherm te zien zijn in de Brusselse en alle Vlaamse Kinepolis-bioscopen en meteen aansluitend wordt 'Code 37 - De Film' in avant-première vertoond.
Op zaterdag 22 oktober verwelkomt Peter Van de Veire de kersverse Voor de showpresentatoren Dina Tersago, Katja Retsin en Bram Van Deputte in 'Vrienden Van de Veire' op Eén. Ook mentalist Gili en duivel-doet-al Pieter Embrechts komen langs. Jan Verheyen, Hanne Troonbeeckx en Jeron Dewulf zitten deze week op de expertenbank.
Dina Tersago, Katja Retsin en Bram Van Deputte presenteren vanaf maandag 'Voor de Show' op vtm. Elke dag brengen ze een overzicht van het showbizznieuws en bij Vrienden Van de Veire verschijnen ze voor het eerst met zijn drieën ten tonele. Peter zoekt ook uit of ze zelf wel eens iets doen dat enkel en alleen voor de show is.
Het nieuwe mediamagazine 'Voor de Show' heeft zijn start niet gemist. Om de eerste aflevering extra in de verf te zetten lanceerde vtm zijn nieuw dagelijks magazine van op de rode loper tijdens de première van 'Code 37 - de film' vanuit Gent. Dat liep allemaal vlotjes, tot er werd overgeschakeld naar de studio in Boortmeerbeek.
Het was een gezellige drukte, daar in Gent. Vlak voor de wereldpremière van 'Code 37 - de film' mocht de nieuwe vtm-aanwinst Katja Retsin de cast van de film uitgebreid aan de tand voelen. Haar nieuwe collega, Bram Van Deputte stond op de rode loper terwijl Dina Tersago mocht afsluiten vanuit de gloednieuwe 'Voor de Show'-studio in Boortmeerbeek.
En net daar dreigde het even fout te lopen. Een vlieg in de studio zorgde voor het eerste hilarische moment uit 'Voor de Show'. De studiovlieg vond geen betere landingsplek dan het gezicht van Dina Tersago.
Tersago, altijd professioneel, liet zich niet uit het lood slagen en werkte haar deel mooi af. Of hoe de boerderijvliegen uit 'Boer Zkt. Vrouw' Dina Tersago achtervolgen tot in de studio van 'Voor de Show'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten