zaterdag 21 juni 2014

Auteur Katia Retsin steunt veiling tegen pesten

 
Auteur Katia Retsin steunt veiling tegen pesten

Woensdagavond 4 juni 2014 sluit de 8ste editie van de nationale ebay-veiling tegen zinloos geweld met exclusieve hebbedingen van BV’s en incentives met BV’s. De opbrengst gaat integraal naar de vzw Zinloos Geweld.

Aan de veiling werken heel wat BV’s mee zoals actrice Hilde De Baerdemaeker, jeugdschrijver Marc De Bel, presentatrice/auteur Katja Retsin en schlagerzanger Christoff.  Retsin veilt een voorleessessie uit haar kinderboeken 'De Roze Tijgers', voor kinderen in een klas of tijdens een kinder- of familiefeest. Ze schenkt daarbij ook gesigneerde exemplaren van haar drie kinderboeken.

Van maandagavond 26 mei tot en met woensdagavond 4 juni is het opnieuw zover: dan organiseert vzw Zinloos Geweld (met het bekende vlinderlogo) de ondertussen al 8ste editie van een ebay-veiling met exclusieve hebbedingen van en ontmoetingen met bekende personen. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar preventieprojecten, research voor de ontwikkeling van een nieuw educatief spel en een positiviteitsproject.

Nele Van de Walle uit Aalter, finaliste van Miss Coast Belgium 2014, steunt de exclusieve ebay-veiling tegen pesten en geweld van vzw Zinloos Geweld. Ze schenkt drie duo-tickets voor de finaleshow op 27/9 in het Casino Kursaal te Oostende. De opbrengst gaat naar preventieprojecten tegen pesten. Ook andere BV's als Katja Retsin, Walter Baele, Carry Goossens, Marc De Bel, de Rode Duivels e.v.a. werken mee. Bieden kan tot en met woensdagavond 4 juni via ebay of www.tegenpestenengeweld.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten