donderdag 2 februari 2012

Katja Retsin redt 'Voor de Show'


Katja Retsin redt 'Voor de Show'


Katja Retsin laat van zich spreken! De nieuwe vtm-aanwinst gooit haar hele lijf in de strijd om de kijker. In een opvallende reportage in 'Voor de Show' steekt ze de draak met de tegenvallende kijkcijfers van het showbizzmagazine. 'Waar is de kijker?' zong en danste Katja Retsin afgelopen week in een filmpje.

Het gaat niet goed met 'Voor de Show'. Voorlopig haalt de magazine nog teleurstellende kijkcijfers. Maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een doorstart. Opvallend was dat ook de populaire presentatrice Katja Retsin zich deze week in de strijd gooide.

Vliegende reporter Sean ging deze week op bezoek bij de groep 'De Hoop', momenteel een grote hype dankzij het liedje en clip van 'Waar is de meisje?'. Tijd voor een grapje en de nodige zelfspot, moet Katja Retsin gedacht hebben. Het resultaat mag er zijn!

Jan Claeys, chef Extra bij Het Nieuwsblad, stapt over naar vtm. Dat meldt Sara Vercauteren, woordvoerster van de VMMa.
De 35-jarige journalist zal samen met Robin Vissenaekens en Peter Van Camp het mediamagazine Voor de Show van presentatrice Katja Retsin aansturen vanuit de Medialaan in Vilvoorde.
 
"De redactie van 'Voor de Show' verhuist in de loop van het voorjaar van Studio-A in Boortmeerbeek naar de Medialaan. In dat kader werden extra mensen gezocht", aldus Vercauteren. Claeys werkt sinds 1998 in de journalistiek: eerst bij Het Volk, vervolgens bij Het Laatste Nieuws en vanaf 2007 bij Het Nieuwsblad op de redactie van showbizz/cultuur/tv. Sinds 2009 was hij daar chef Extra.
 
Voor de Show, met Katja Retsin, Bram Van Deputte en Dina Tersago, elke weekdag om 18.25 uur, focust op actualiteit en nieuws over het professionele leven en projecten van de sterren van bij ons en van de internationale vedetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten