dinsdag 11 september 2012

Katja Retsin zwanger van derde kindje!


Katja Retsin zwanger van derde kindje!

Katja Retsin en Jan Schepens verwachten derde kind.

Dinsdag is boekskesdag en Story pakt meteen uit met een primeur. "Voor De Show"-presentatrice Katja Retsin is zwanger van haar derde baby. Manou en Milla krijgen er dus een broertje of een zusje bij.

Waar Katja Retsin de tijd haalt weten we niet. De presentatrice schrijft boeken, gaat regelmatig naar premières en andere feestjes, moet haar man vaak missen als die aan het repeteren is voor één of andere musical en bovendien heeft Katja met haar schoonzus ook nog eens vier winkels te runnen. Katja moet volgens ons serieus aan time-management doen want tussendoor is ze er ook in geslaagd om een droom werkelijkheid te laten worden: zwanger zijn van een derde kind.

Een tijdje geleden vertelde Katja Retsin in Story dat ze nog graag een derde kind wil maar de klok tikte genadeloos verder voor de in 2012 ondertussen 40-jarige presentatrice. Maar nu is er dus goed nieuws want Katja Retsin en Jan Schepens verwachten hun derde kind en daar is de presentatrice blij mee. Even twijfelde ze nog of ze écht zwanger zou zijn maar toen ze de borsten van Véronique De Kock met die van haar vergeleek, wist ze zeker dat ze zwanger was.

Véronique De Kock geeft Katja Retsin speelse tongzoen

Véronique De Kock is best een zot geval, toch bij haar vriendinnen. Dat was te merken tijdens de fotoshoot voor de nieuwste Close Up-winkel van Katja Retsin.

Op het promotiefotootje is te zien hoe Véronique haar tong speels naar Katja uitsteekt. De sexy tongzoen foto werd meteen tot hoofdfoto van de website van Close Up gebombardeerd.

Katja Retsin is zwanger van haar derde kind. De Voor De Show-presentatrice maakte er geen geheim van nog naar een derde kind te verlangen.

Samen met Jan Scheepens heeft de dame al twee prachtige dochters, maar tijdens de voorstelling van haar nieuwe kinderboek vertelde Katja Retsin al klaar te zijn voor een derde kind. Al speelde haar leeftijd haar natuurlijk wel wat tegen, want Katja is al 40 jaar. Genoeg getalmd moet de vrouw gedacht hebben, want amper enkele maanden later kondigt de dame nu fier aan in Story zwanger te zijn van haar eerste kindje. "Toen Véronique De Kock en ik onze borsten vergeleken, wist ik het: ik ben ook zwanger", aldus Retsin in Story.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten