donderdag 4 maart 2010

Katja Retsin opnieuw Eén-omroepster sinds 3-9-2009

Katja Retsin
Katja Retsin gaat opnieuw omroepen. Na het plots wegvallen van Yasmine en de keuze van Sandrine om zelf te stoppen, was er dringend een extra omroepster nodig. Katja Retsin zal het omroepwerk combineren met de presentatie van 'De Rode Loper'.


Katja Retsin
Voor Katja Retsin is het omroepen geen onbekend terrein. In april 2008 stopte ze met omroepen om zich te concentreren op haar presentatiewerk. Daarnaast runt ze samen met haar schoonzus een modeboetiek en schreef ze een boek over mode en styling.


Katja Retsin
In het nieuwe tv-seizoen zijn er verder geen nieuwe plannen met Katja Retsin. 'Steracteur Sterartiest', dat zij samen met Thomas Vanderveken presenteerde, wordt definitief afgevoerd. 'Peter Live!' is het enige showprogramma op vrijdagavond dat nog terugkeert bij Eén.


Katja RetsinAchter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe show, waar niet enkel muziek centraal staat. Maar deze plannen zijn nog maar in een beginfase.


Katja RetsinNaast de terugkeer van sexy Katja Retsin is er nog meer reden tot feesten in omroepstersland. Andrea Croonenberghs zal op dinsdag 2 september precies 20 jaar omroepen. Een verjaardag die Eén niet onopgemerkt voorbij laat gaan.Katja Retsin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten