zondag 15 november 2009

’Start to style’ met Katja Retsin

Rode Loper, Steracteur Sterartiest presentatrice en mode-icoon Katja Retsin (Gent, 22 maart 1972), laat dames voortaan flatteren. Ja, in haar zo pas verschenen boekje “Start to Style”, restyled ze de Vlaamse dames tot heuse Femmes Fatales!


Katja RetsinStond ook jij niet op de eerste rij toen God de juiste cupmaten uitdeelde? Heb je hier en daar een vetkwabje? Wees dan niet pisnijdig en bedenk: dat is bij de meeste mensen wel zo. Toch heeft iedereen zo zijn sterke punten aldus Katja Retsin. Hoe je die met kleding het best benadrukt lees je in ‘Start To Style”, de stijlgids van la Retsin!


Katja RetsinHippe kledinggids!
In haar eigen kledingzaak ‘Close-Up’ in Sint-Denijs-Westrem, die ze samen runt met haar schoonzus, vernamen we alles hoe een dame het best voor de dag kan komen op kledinggebied. Want …. je kledij bepaalt immers voor een groot stuk hoe je overkomt bij je medemens! Katja zou haar zelfs verdiept hebben in deze materie, om zeker geen flaters neer te pennen en de lezers zeker t overstelpen met goede raad.


Katja RetsinDe hippe gids geeft je een beeld over hoe je het best voor de dag kunt komen op kledinggebied van ondergoed tot overjas. Katja Retsin wil met haar boekje dat uitgegeven is bij Lannoo, de dames helpen te achterhalen welke kledij haar flatteert!


Katja RetsinWat draag je op het werk, op een gala-avond of tijdens een middagje strand? En wat past het best bij je figuur? Welk kapsel en accessoires horen hierbij? Allemaal vragen die in ‘Start To Style’ een antwoord krijgen en geïllustreerd met leuke foto's van 'goed en fout' en 'voor en na'.


Katja RetsinEn….. natuurlijk lees je ook welke stijl een aantal vrouwelijke BV’s verkiezen. Na het lezen van dit hippe boekje, behoort verkeerd shoppen voortaan tot het verleden. En we weten niet of het klopt, maar modebewuste Katja zou momenteel aan een stijlgids aan het werken zijn voor mannen!


Katja RetsinWe kijken er echt naar uit. ‘Start to style’ is uitgegeven bij Lannoo nv in Tielt. Het is een paperback uitvoering en het boekje kost in de handel 17,95 euro


Katja RetsinKatja Retsin toont hoe je kleding bepaalt hoe je overkomt.


Katja RetsinIn deze hippe gids leer je hoe je het best voor de dag kunt komen op kledinggebied, van ondergoed tot overjas. Wat draag je op het werk, op een gala-avond of tijdens een middagje strand? En wat past het best bij jouw figuur?


Katja RetsinWelk kapsel en welke accessoires horen hierbij? Bovendien krijg je leuke voorbeelden van ’goed’ en ’fout’ én lees je welke stijl een aantal vrouwelijke BV’s verkiezen. Verkeerd shoppen hoort er vanaf nu niet meer bij!


Katja Retsin’Start to style’ van Katja Retsin is verkrijgbaar in elke boekhandel.Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten