zondag 1 november 2009

Zwangere Katja Retsin klaar voor zingende sterren

Steracteur Sterartiest-presentatoren Katja Retsin en Thomas Vanderveken nemen in badpak en in de meest waanzinnige outfits een duik in een Leuvens zwembad, in een even hilarische als halsbrekende poging om een parodie te maken op de zwemmende vt4-meisjes.


Katja RetsinKatja Retsin die zwanger het lawaaierige 'Steracteur Sterartiest' presenteert: is dat wel gezond? En haalt ze de finale op 6 maart?


Katja RetsinOp 6 maart 2009 weten we wie Stan Van Samang en Free Souffriau opvolgt in Steracteur Sterartiest, de zangwedstrijd voor acteurs op Eén.


Katja RetsinAls de laatste drie steracteurs die dag aantreden in de finale, zal Katja Retsin (36) - die presenteert samen met Thomas Vanderveken - hoogzwanger zijn.


Katja RetsinHaalt ze die datum wel? 'Rustig, jong. Dan ben ik maar zeven maanden ver. Het zal er spectaculair uitzien, maar zwangerschap is geen ziekte.'


Katja RetsinToch maken we ons zorgen. Is de baby van Katja bestand tegen het lawaai van zo'n programma? 'Zo'n kindje wordt beschermd door het vruchtwater.


Katja RetsinToen ik zwanger was van mijn dochter Manou, ben ik vlot naar optredens en musicals gaan kijken. Thuis staat de radio altijd aan. En kijk: Manou is een ongelooflijk muzikale baby.'


Katja RetsinKatja Retsin is nu vier maanden ver. 'De eerste drie waren niet om te lachen. Twaalf weken aan één stuk misselijk: eigenlijk is het niet te doen.


Katja RetsinGoed dat je zoiets snel vergeet. Vorige keer was het ook zo erg. De gynaecoloog zei dat ik moest thuisblijven en rusten. Maar wie kan dat? Ik ben elke dag blijven werken, ook al werd die misselijkheid steeds erger.


Katja RetsinIk heb hele dagen lopen zagen tegen mijn moeder en tegen Jan (Schepens, haar man, nvdr.)'


Katja RetsinTijd om rust in te lassen is er voor Katja niet. Ze presenteert De rode loper, begint met Steracteur Sterartiest en heeft nog een winkel te runnen. 'Dat is een ongelooflijk grote taak, maar ik heb er nog altijd geen spijt van.


Katja RetsinWe doen goede zaken omdat onze prijzen niet zo hoog zijn. Wij kopen op stock, niet op collectie. Als we week na week van klanten te horen krijgen dat ze een poncho willen, gaan we naar Italië om die te halen. Dat is hard werken, maar het slaat aan.'


Katja RetsinKatja Retsin vervult zelf de rol van fotomodel voor de kleren die ze op de website van haar winkel aanprijst. Nu ze ronder en ronder wordt, dreigt dat een probleem te worden.


Katja Retsin'Ik denk niet dat ik met mijn extra kilo's een goede referentie ben. Voorlopig ben ik maar één maatje bijgekomen, maar dat blijft natuurlijk niet duren.


Katja RetsinIk hoop nochtans dat ik niet te zwaar word. De eerste maanden had ik alleen zin in koekjes, chocolade en taart. Nu ben ik verslaafd aan appels. Of er een derde komt? Absoluut niet. Twee is meer dan genoeg.'


Katja RetsinKatja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin
Katja Retsin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten