woensdag 28 april 2010

Katja Retsin veilt samen met andere Bekende Vlamingen schoenen voor goed doel60 Bekende Vlamingen, waaronder VRT omroepster Katja Retsin, offerden hun schoenen op voor het goede doel. Deze worden door winkelketen Torfs geveild van 15 tot 25 oktober op eBay. De opbrengst gaat naar de ngo Cunina, die het zal gebruiken voor een project in Zuid-Afrika.


Fashionista's
Bekende Vlaamse fashionista's als Eline De Munck, Katja Retsin, Siska Schoeters of Roos Van Acker offerden hun schoenen op voor Cunina Het goede nieuws is dat jij nu een beroemd paar sandaaltjes of pumps kunt scoren op eBay en tegelijkertijd het goede doel steunt dankzij schoenenketen Torfs, dat meldt weekend.be.

Goed doel

Met dit project zamelen de BV's en Katja Retsin geld in voor de ngo Cunina, maar wil Torfs ook klanten inspireren zelf hun afdankertjes te doneren in één van de winkels. Dat is niet alleen goed voor het milieu, deze paren zullen eveneens verkocht worden. Ook deze opbrengst is voor Cunina. Dat is een ngo die wereldwijd onderwijsprojecten steunt en Sabine De Vos & Luc Appermont als ambassadeurs heeft.Geen opmerkingen:

Een reactie posten