maandag 26 juli 2010

Katja Retsin presenteert De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren'De Rode Loper' met Katja Retsin & Véronique De Kock voor De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren!

Omdat niemand de aankomst wil missen van alle grote namen uit de Vlaamse
televisiewereld, zendt Eén na 'Het Journaal' van 19.00 uur, een preshow
uit. De presentatie van deze inleiding op De Nacht van de Vlaamse
Televisie Sterren ligt dit jaar in de handen van Véronique De Kock en Katja Retsin.

Twaalf van de dertien awards tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren worden uitgereikt door de leden of de bestuursleden van de Vlaamse Televisie Academie. Eén prijs, het Populairste Televisieprogramma, wordt gekozen door de kijkers. En dit zijn de keuzes van het publiek:   * Code 37 (vtm)
    * De Pappenheimers (Eén)
    * De Slimste Mens ter Wereld (Eén)
    * Van Vlees en Bloed (Eén)

Tijdens de live uitzending kan er opnieuw gestemd worden voor het populairste tv programma. Dat kan – enkel en alleen tijdens de show – via sms op het nummer 6000 en via televoting op het nummer 0905/56.666. Digitale kijkers van Belgacom kunnen ook stemmen via de rode knop.

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren
Op zaterdag 6 maart vindt in de Ethias Arena in Hasselt de derde editie van De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren plaats.

Katja Retsin presenteert de lead in, tijdens een grote liveshow worden de beste tv programma’s en tv figuren van 2009 bekroond. De uitreikingsceremonie van De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren wordt dit jaar live uitgezonden op één.

De uitzending wordt opnieuw een groots tv gala met dit jaar dertien trofeeën en winnaars. Alle grote namen uit de Vlaamse televisiewereld zullen aanwezig zijn.

Presentatie
Ook dit jaar nemen nieuwsankers Cathérine Moerkerke (vtm) en Wim De Vilder (één) de presentatie voor hun rekening. Never change a winning team…

Tijdens de eerste twee edities hebben ze al bewezen dat ze niet alleen de geknipte presentatoren voor een stijlvol gala waren maar dat ze ook wonderwel bij elkaar passen.

Het raakvlak tussen hen is groot, de wederzijdse sympathie ook. Kortom: de perfecte gastheer en gastvrouw op het podium. De aankomst is voor Katja Retsin.

De beste fragmenten
Alle topfragmenten van 2009 komen aan bod. En dat zijn niet alleen de genomineerde figuren of programma’s.

We blikken tijdens de uitzending terug op de meest grappige en spraakmakende momenten. Hilarisch, emotioneel, treffend en altijd beklijvend. Wat iedereen is bijgebleven en wat iedereen wil terugzien.

'De Rode Loper' met Katja Retsin & Véronique De Kock
Omdat niemand de aankomst wil missen van alle grote namen uit de Vlaamse televisiewereld, zendt Eén na 'Het Journaal' van 19.00 uur, een preshow uit.

De presentatie van deze inleiding op De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren ligt dit jaar in de handen van Véronique De Kock en Katja Retsin.

Katja Retsin interviewt de Vlaamse celebs op haar natuurlijke habitat, de rode loper. Wat ze die avond dragen en met wie ze gekomen zijn, komt u van Katja te weten.

Véronique De Kock wacht bekend Vlaanderen op in de Ethias Arena en polst naar de grootste kanshebbers van de avond. Ook blikt ze met tvmakers, acteurs en actrices terug op de leukste tv fragmenten en alles wat hen van het tv jaar 2009 zal bijblijven.

'De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren' met Katja Retsin, zaterdag 6 maart om 20.30 uur op Eén.Geen opmerkingen:

Een reactie posten