dinsdag 16 november 2010

Katja Retsin en Evy Gruyaert vierden 10 jaar Rode Loper in de Noxx in Antwerpen


Op vrijdag 29 oktober vieren Evy Gruyaert en Katja Retsin de tiende verjaardag van 'De Rode Loper' met een glamoureus feest in de Noxx in Antwerpen. En zoals dat hoort op een showbizzfeest, tekenen ook tal van bekende gezichten present.

Evy Gruyaert en Katja Retsin leggen hun gasten in de watten met optredens van Clouseau, Milk Inc., Tom Dice en Christoff en dj-sets van Regi, Tom De Bock, Christophe Lambrecht, Erwin De Nul en Axel Daeseleire.

'De Rode Loper' trakteert de gasten ook op een exclusieve modeshow van Stijn Helsen, meteen het allereerste defilé van de ontwerper op Belgische bodem.

Voor het defilé is Stijn Helsen trouwens nog op zoek naar modellen die zijn nieuwe collectie willen showen. Wie op vrijdag 29 oktober wil schitteren op de catwalk van 10 jaar De rode loper, kan hier zijn kans wagen.
Zwoele nacht

Voor wie de dresscode, ‘stylish with a red touch’, op een bijzonder originele of stijlvolle manier in de praktijk brengt, heeft 'De Rode Loper' nog een extra verrassing in petto. Die gasten worden tijdens een exclusieve backstagetour rondgeleid op 10 jaar 'De Rode Loper'.

Zij nemen exclusief een kijkje in de backstage van de artiesten en werpen ook een blik achter de schermen van het defilé van Stijn Helsen.

Maar het absolute hoogtepunt van de avond volgt om middernacht, wanneer Evy Gruyaert en Katja Retsin samen aftellen naar de tiende verjaardag van 'De Rode Loper'. Die wordt uitgebreid gevierd en is meteen het startschot voor een lange, zwoele nacht.

Hoe viert een mens tien jaar 'De rode loper'? Met een rode loper richting Antwerpse dancing Noxx.

Daar hadden Katja Retsin en Evy Gruyaert een bonte bende bekende Vlamingen verzameld voor een modeshow van Stijn Helsen en optredens van Clouseau, Tom Dice, Milk Inc. en Christoff. Voor de nachtbrakers werd de muziek een bastoon of drie lager gezet door deejays Erwin De Nul van MNM, Christophe Lambrecht van Studio Brussel en acteur Axel Daeseleire.

Geena Lisa helpt Katja Retsin uit de nood.

De Rode Loper heeft twee leading ladies: Katja Retsin en Evy Gruyaert. Maar nu het ernaar uitziet dat Evy voor een langere tijd buiten strijd zal zijn, heeft de vrt ingegrepen.

Katja Retsin presenteerde sinds de val van Evy de Rode Loper zonder ook maar één vrije dag. Een situatie die niet echt ideaal was want Katja werkt overdag ook nog eens op de redactie van het showbizzprogramma.

Vrijdagavond mocht Geena Lisa alvast invallen en dat deed ze zeker niet slecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten